11; Svar från läsare

Hur menar du med St Lars? Har du varit inlagd där förut? Mår du väldigt psykiskt dåligt? Jag menar, har du haft mkt kontakt med psykiatrin innan, för känner du såhär så kanske det är dags att ta kontakt med dem annars? /Orolig bevakare
 

Ah, nu blir detta säkert ett långt inlägg för jag har tänkt göra den länge och detta kommer även svara på kommentaren ovan. Jag har inte varit inlagd på St Lars, men jag har varit där några gånger då jag mått dåligt och inte vetat var jag ska ta vägen. Dom är helt underbara och väldigt hjälpsamma. Du kan åka dit när som helst utan att ringa. Jag vill inte påstå att jag mår psykiskt dåligt, inte för tillfället. Vi har alla våra perioder, speciellt under mörkare tider som vintern. 
 
Jag har periodvis inte haft det lätt. Nu pratar jag inte om "vanliga" problem, utan lite mer allvarligare grejer som jag inte tänker ta upp här. Saker jag varit med om delar jag sällan med mig av, till någon.. inte ens mina närmsta vänner. Varför? Jo för jag är inte en sån som litar på folk, att dom håller tyst om grejer jag säger till dom. Haft "nära" vänner som snackat bakom ryggen på mig. Dessutom har jag väldigt svårt över huvudtaget att prata känslor. Jag är duktig på att förtränga och av den anledningen händer det att jag hamnar på psyket.. för allt bubblar liksom upp förr eller senare. 
 
Just nu snackar jag inte med någon. Känns inte som om någon skulle förstå eller ens orka lyssna längre. Skulle nog krävas en del innan jag över huvudtaget skulle öppna mig. Men jag känner mig själv, jag vet mycket väl vad depression är och när det blir för mycket och jag måste ta tag i det så det är absolut inget att vara orolig för. 
 
Har fått höra en hel del gånger om hur jag egentligen står ut med att modella med tanke på att jag varit mobbad i 6 år av er då.. som läste min blogg förut där jag skrev lite om det. Grejen är att det alltid kommer finnas haters, folk som försöker dra dig ner. ALLTID. Om jag så blev Victora's secret modell skulle folk spy galla över mig. Så varför bry sig om vad dom tycker? Jag har fått höra allt från att jag är för fet, till att min mun är för liten, min näsa för stor, mina händer för konstiga, för stora höfter.. att jag är ett freak bla bla bla. Ja, jag har nog hört allt.
 
Det gör mig inte ett dugg osäker på mig själv.. eller ens ledsen för den delen. Vad som hade gjort mig ledsen idag var om jag hade tagit åt mig av dom där idioterna och suttit här idag och inte ens gett modellandet en chans. Den enda som står ivägen för att jaga dina drömmar är dig själv, absolut ingen annan. 
 
Är du inte tillräckligt lång för att vara modell, SKIT I DET.
Är du inte tillräckligt smal, SKIT I DET.
Inte tillräckligt social, din näsa är krokig, din panna för lång, nacken för kort, fötterna för stora SKIT I DET!
 
Du är perfekt som du är, precis som du är! Och ingen ska komma och säga till dig att du måste ändra på ditt utseende eller vara någon du inte är. Till alla som mobbat mig, sagt fula saker till mig eller på något sätt försökt dra ner mig.. Ni är ingenting i mina ögon. Luft. Jag modellar för designers, jag har över 2ooo likes på min facebook sida och jag har inte ändrat mig ett dugg! Jag är precis den jag är och jag är fucking fabulous!
 
I will step on you on my way up
I'll fucking step on you on my way down
Haters call me bitch
Call me faggot call me Whitey
But I am something that you'll never be..
 


Foto: Josefine Jönsson
Latex: Abstinence latex

1o; Mello och lins tips!

Hejheeeej och välkommen till Minnas kvällsblogg 8D Haha nu blire alltid kvälls uppdateringar (busy woman) Happ, jobbat hela dagen.. känner ju att inspirationen om vad jag ska skriva om flödar! ;) 
Vad tyckte ni om vinnaren i Mello? Vann rätt person? Jag röstade på Yohio men jag tycker att Robin var minst lika bra, så det var inte super trist att Yohio inte vann, även om jag hellre hade sett han göra det! 
 
 
Tycker det är så kul med folk som är sig själva och som skiter i alla andra, mer sådana människor tack! <3

Köpte nya liner idag btw! :D Om ni undrar var jag köper dom så är det på pigtail, riktigt billigt och bra faktiskt och så har dom mycket att välja mellan! Helt förälskar i cirkel linser alltså.. när jag väl köpte mina första så insåg jag att jag numera inte kan leva utan dom xD 
 
Aaaah föresten!! Innan jag slutar skriva! Bästaste Konrad ritade av mig, shit han är så GRYYYYMM!! 

 
Checka hans fejja hääär!! 

Nej, nu ska jag göra mina dailies i WoW och dö av tristess! 
Kyss mina älsklingar.

9; Ny outfit

Längtar tills jag flyttar härifrån. Yes thats right, jag pallar fan inte skåne längre, jag har fått nog. Behöver något nytt, en break kan man väl säga. Betyder inte att jag inte kommer sakna vissa.. men ah, jag är trött nu. Pallar inte skriva om det mycket dock.
 
AJA! Skulle göra ett video inlägg idag men kind of fuckade upp linserna i fredags, så nu har jag inga linser, och då vägrar jag göra inlägget 8D har köpt nya, så dom kommer om några dagar. Ah, sån är jag. Om jag har bestämt mig för ett visst plagg eller vad som till video inlägg.. eller bara när jag ska ut och jag inte har just den saken så skiter jag i allt. Fattar inte hur mitt huvud fungerar ibland. 
 
Vissa dagar är så jävla jobbiga you guys.. idag är en sån dag. Vill bara sätta mig på nästa tåg till St Lars och dö. Men så kommer jag på att det kostar. Och jag har inte råd att åka dit, så jag äter godis och glor på väggen tills jag tryckt undan alla känslor istället. Tur att det finns godis :D eller hur? 

Jag ska modella för en ny designer snart.. fick se en outfit som hon gjort åt mig, wih, ska bli så kul! Jag i rosa.. igen xD Ni kan kika in henne på facebook här!
 
 
Ska bli awesome! Ska hitta rätt fotograf också, får se vem det blir! 
Godnatt mina kära!

8; Döds trött

Wäh, hann inte alls blogga igår xD jobbade och efter det var det bara att rusa hem och fixa sig och dra ut till Malmö med Nala! Hon är så söt, gav mig en random present <3 

 
Jag tycker egentligen inte om att få presenter xD vet inte varför, har svårt med sånt. Speciellt från folk som inte står mig nära. 
 
Anyway, hann inte blogga igår med allt annat som var på g, jag visste nästan att jag inte skulle göra det så jag började på ett tids inställt inlägg och så krashar datorn mitt i allt xD satt och skrev i 10 min typ, så himla typiskt -.- idag ska jag käka godis och sen självdö. Är så jävla trött idag, vaknade as tidigt trots att jag var uppe sent och drack. Vad är grejen med det liksom? Vaknar ALLTID tidigt när jag druckigt och är as pigg Oo
 
Aja, skriver mer sen.. om jag inte somnat. 
Kyss puppets.
 

7; Fråga?

Stress. Jaaag är så jävla stressad. Gissa vad jag gör då? Tar min an nya projekt, eftersom jag tydligen har all tid i världen... NEEEEJ!! Ni får dock inte veta vad än, och det kommer säkert ta en månad till innan jag avslöjar något. Men en hel del av bloggandet kommer bli just om detta som jag ska börja syssla med. 

SUG PÅ DEN NI! 

Jag ska försöka hinna med att video blogga på söndag, har redan mitt utseende planerat men vad ska jag snacka om? Något ni läsare känner er sugen på att höra mig tjöta uti? :) Har en hel del idéer själv, men jag kan väl låta er gå först denna gången ;) Nu skriver ni säkert WORLD OF WARCRAFT, hahahaha jag känner er! ;)

Ska hinna med en smink tutorial nästa vecka också, nu när jag faktiskt har en (typ) vettig kamera! Försöka kan man ju. 
 
Jag finns på Nocturnals hemsida nu också, wiiiii! ^_^ http://www.nocturnalagency.com/modelsFemale.html
 
 
Måste säga att jag är himla stolt över mig själv. När jag var yngre så kollade jag alltid på modellerna där, tyckte dom var så himla snygga och duktiga. När jag sen började stå framför kameran så tänkte jag att om jag kommer med i Nocturnal, någonsin i mitt liv så kan jag dö lycklig.
 
Det var liksom min högsta önskan med modellandet. DONE! Får komma på något annat nu, vilket jag iof har. Och det är att börja jobba mer med duktiga designers och kanske göra lite annat än bara latex plåtningar. Har en på G med Macs Moser och en med en stylist och en annan super duktig fotograf. 
 
Nej, nu ska jag redigera vidare här på lite bilder.
Vi hörs imorgon darlings.

6; Tips

 
Nelly har en tävling på deras sida där man har chansen att vinna 10.000:- att shoppa för! Det enda du behöver göra är att rösta på vilken video du tycker bäst om! Passa på ;)
 

5; haters

Tjah tjah bloggeeeeen hur mår niiii? jag mår braaaa... nej men, så blev det sent bloggande igen, känns som om det är så det kommer vara för det mesta. Nya patchen till WoW kommer imorgon, skulle egentligen vara ledig men så tog jag extra timmar, så nu jobbar jag istället, kul för mig ;) Blir snabba puckar hem sen, testa patchen och sen raid. Hade egentligen velat köra Thunder King raidet imorgon men är man inte GM får man inte välja.
 
Aja, nu fattar ni inte alls vad jag ens skriver om. Till saken. Har en sån äcklig stalker just nu. Han skrev på min fan sida på facebook att jag är tjock och ful, att jag borde skämmas över att jag är modell och lägger ut såna bilder som jag gör för jag är så fet. Sen hittade han min privata Facebook och skrev där istället när jag inte svarade. Nu gör han narr av mitt jobb också..
 
Bitch please? Vad är det med folk egentligen. Mår man verkligen bättre av att dra ner andra. Slöseri med tid säger jag iallafall för sånt skitsnack som han sysslar med slutade jag lyssna på för länge sen. Att jag är tjock är ju bullshit. Gillar han inte hur jag ser ut.. then fine. Glo på någon annans nylle for all i care. Är så trött på idioter. KAN man verkligen inte lägga ner sin tid på lite vettigare saker istället som.. till exempel att ta en titt på sig själv? 
 
Nej vet ni vad? Haters gonna hate. Man ska inte lyssna så jävla mycket på vad alla andra säger. Bitch Im fabilous and I know it. 
 

4; Dagens önske outfit

Slängde ihop en snabb outfit från Ginas nyheter, must have! Älskar att blanda svart/vitt med en färg!
 
Ni hittar allting här!

3; trött

Tiden går för snabbt när man är ledig. Mina ögon har varit så sjukt irriterade idag :/ vet inte om det är linserna eller att jag sminkat mig mycket på senaste. Gick iallafall inte alls bra att sminka sig idag, tänkte ta en massa bilder och köra facelook men det blev det sannerligen inte mycket av.
 
Blir inte mycket intressant på detta inlägget även om jag har så mycket jag behöver skriva just nu, men det är så mörkt och deprimerande. Just nu känner jag inte för att vara den som är den! 
Det var kul i Malmö idag, även om jag kanske borde fokuserat på att göra andra saker, men sånt är livet. För mycket måsten mår man inte bra av, ta en dag off allt skit säger jag ;)

 
Där står jag, lycklig över mitt frukost val! ;) choklad är gott <3 nu kommer det komma en massa haters kommentarer! "omagaaaddd du tror att du är värsta fet och måste gå ner i vikt bla bla bla" jag käkade en chips påse igår, man får väl lugna ner sig lite eller? :D 
 
Imorgon kommer lite tankar och funderingar kring ett ämne jag gärna vill veta vad ni har för synpunkter av. Tills dess får ni ha det bra puppets och sov gott! 

I know I will!

2; Redo!

Tryck F5 igen! 

Lägger ner blogg designandet för denna gången! Har inte photoshop på denna datorn så har fått klippa och klistra på paint! Inte så himla smidigt kan jag ju berätta. Iallafall, ni som läste min gamla blogg förstår att jag bytar design ungefär lika ofta som jag byter strumpor. 

Jag måste hela tiden ha nya förändringar. Annars är jag rädd att det blir tråkigt. Yes, se till att trycka F5 lite då och då annars finns det risk att något ser knasigt ut. 
 
Varför jag börjar blogga igen är för att jag faktiskt saknat det, sitter rätt så ofta.. eller ja, nästan alltid uppe lite för sent och då saknar jag att kunna skriva av mig. Detta är alltså precis samma blogg som jag bloggade på förra gången fast alla gamla inlägg är borta, utom inlägget från min lung operation, kände att jag ville ha kvar den. Den är dock sparad på min dator och inte här. Varför jag valde att ta bort allting är för att jag ville ha en ny start, blir inte mycket av det om allt gammalt ligger och skräpar. 
 
Jag tänker verkligen skriva om allt jag känner för här. Struntar i om någon tar illa upp eller om någon inte uppskattar det som skrivs här. Detta bloggandet är mest för mig, om ni vill stanna kvar och läsa så är det bara en fantastisk bonus. Iallafall, jag ska göra mig i ordning och ut i det fina soliga vårvädret! 

Knäpper väl en bild på dagens facelook senare, tills vidare får ni en bild från i förrgår. 

 
Puss puppets!

1; Ny start.

Tänkte ge detta med att blogga en chans igen. Lite snabb design fick det bli denna gång, se till att trycka på F5 för att uppdatera!! Kan se lite galet ut annars.

Återkommer, puss!